Jij als ondernemer in de zorg

De noodzakelijke transitie van zorgverlener naar zorgondernemer vergt veel van jou als praktijkeigenaar en van jouw medewerkers.
Het leidt tot vele keuzen en dilemma’s.

In een tijd dat de patiënt steeds meer te kiezen heeft, is het belangrijk je als zorgpraktijk te onderscheiden door o.a. een eigen identiteit. Waar ben ik goed in? Wat voor een leider ben ik? Wat wil ik met mijn praktijk uitstralen?  Hoe krijg ik mijn medewerkers mee om klantgericht te denken en te handelen. Is mijn rendement van de praktijk wel hoog genoeg? Wat zijn de toekomstige ontwikkelingen? Hoe kan ik mijn kwaliteit borgen in mijn praktijk?

Zomaar enkele vragen van praktijkeigenaren, die door Ron begeleid worden. STUIM kan u helpen om de omslag naar zorgondernemer te kunnen maken.

Neem contact op

met STUIM dan kunnen wij bespreken of wij jou ook kunnen begeleiden!