Het loopt niet soepel op je werk. Je zit niet lekker in je vel.
Het plezier en de motivatie die er ooit waren, zijn aan het verdwijnen.
Je hebt weinig energie en jouw werkprestatie wordt minder.
Je zit klem en weet even niet hoe je daar uit kan komen.
Een STUIM coach kan hulp bieden: persoonlijk, intensief, uitdagend, doelgericht en menselijk.

STUIM adviseert, motiveert en inspireert om de optimale (werk)prestatie te bereiken. Ook voor jou.

Dat geeft energie… dat is STUIM, the energizing company!

Jij als werknemer

Personal coaching

Jij als ondernemer

Personal coaching

Zijn je dromen uitgekomen? Werk je nog met plezier of kost werken je energie?
STUIM helpt je graag weer op weg.

Jij als ondernemer
in de zorg

Alles verandert continu in de zorg, beweeg jij ook mee en wat betekent dat voor jou en jouw organisatie?

Lifestyle
bewegen

STUIM daagt jou uit om
ook in beweging te komen!

Neem contact op

met STUIM om te bespreken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

“De coach van STUIM besteedde er eerst veel aandacht aan om tot de kern te komen, waarna stapsgewijs werd geanalyseerd hoe de werksituatie kon worden geoptimaliseerd en wat dat voor nodig was. Zeer verhelderend en doelgericht.”

Medewerker in de zorg

“De coach van STUIM besteedde er eerst veel aandacht aan om tot de kern te komen, waarna stapsgewijs werd geanalyseerd hoe de werksituatie kon worden geoptimaliseerd en wat dat voor nodig was. Zeer verhelderend en doelgericht.”

Medewerker in de zorg

"Mede door het coachtraject met Wibo is het mij gelukt beter om te gaan met de hoge werkdruk. Het effect hiervan is dat ik meer plezier haal uit mijn werk en bovendien weer meer energie heb voor het beoefenen van mijn hobby’s. Via het coachtraject is het mij gelukt om de negatieve spiraal waar ik in zat weer om te buigen in een positieve beweging en heb ik ook tools gekregen om deze lijn vast te houden."

Medewerker Gemeente IJsselstein

“De toegevoegde waarde van jouw coaching is dat het niet enkel werkgerelateerde zaken zijn, maar ook privezaken komen aan bod en er wordt duidelijk gezocht naar verbanden daartussen wat zorgt voor een totaalbeeld. Verder werkt de coaching op diverse locaties verfrissend."

Remko Timmermans

"Het coachtraject van STUIM (door Wibo Langeveld) heeft mij door een heftige burn-out periode heen geholpen. De persoonlijke aanpak van Wibo werkte voor mij erg goed. Hij dacht altijd mee en zorgde ervoor dat ik mij echt open durfde te stellen. Ook de sessies waarbij wij van locatie veranderden door bijvoorbeeld in het bos te wandelen, waren voor mij een verademing. Al met al ben ik uiterst tevreden over de begeleiding en sturing die stuim mij de afgelopen tijd heeft geboden."

Medewerker UW Samenwerking

"Herstellen doe ik zelf maar niet alleen. En wat prettig om dan een ervaren coach als Wibo naast me te hebben; persoonlijk en gelijkwaardig. Om grip te krijgen op mijn burn-out, heb ik in het traject (zelf)inzichten verworven. Door dichter bij mijn gevoel en mijn 'zijn' te komen, kon ik geleidelijk weer de regie pakken en lacht de toekomst mij nu weer tegemoet."

Medewerker in de zorg

"Het coachtraject (onder begeleiding van Wibo) heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mezelf geloof en vertrouw. Door het geven van een luisterend oor, het stellen van de juiste vragen, de tijd ervoor nemen en het geven van tips heeft dit veel met mij gedaan. Ik kan nu weer lachend naar mijn werk gaan. Ik zou zeggen ga zo door met deze manier van het geven van coaching!"

Medewerker gemeente IJsselstein