Jij als werknemer - Personal coaching

Het gaat niet goed met je. Het loopt niet soepel op jouw werk. Het plezier en de motivatie die er ooit waren, zijn aan het verdwijnen. Het werk dat je levert is niet meer van dezelfde hoge kwaliteit, en als je erop aangesproken wordt, reageer je onverschillig.

Maar ja: wat dan? Het is nu eenmaal zo. Er is niets aan te doen.

Praten helpt
Dat laatste is niet waar. Praten kan helpen. De situatie open en eerlijk bespreken kan aanleiding zijn om de zaken eens heel anders aan te pakken. Ga dus gewoon in gesprek vind uit wat je dwars zit! Misschien kun je iets aan het takenpakket doen, of wellicht heeft het probleem te maken met de mensen waarmee je werkt.

Erkende coach
Maar soms kan dat niet, of jouw inspanningen lijken niet tot een oplossing te leiden. Of je voelt dat de oorzaak op emotioneel privé-terrein ligt. Het kan helpen om met een onafhankelijke STUIM coach in gesprek te gaan. In de meeste gevallen blijkt een coaching van maximaal 6 gesprekken al genoeg om los te komen en op eigen kracht verder te kunnen.

Doelstellingen
Kort na het intakegesprek is er een overleg, waarin werkgever, werknemer en de STUIM coach samen de beginsituatie, de doelstellingen en de geschatte duur vastleggen. Daarbij wordt de privacy van uw werknemer uiteraard goed beschermd, wat hij of zij STUIM in vertrouwen vertelt, zal nooit zonder toestemming aan iemand worden doorverteld.

Daarna volgen de wekelijkse coachingsgesprekken met de werknemer en een afrondend rapportage-overleg met de werkgever, om met elkaar te onderzoeken in hoeverre de afgesproken doelstellingen gehaald zijn.

Methodiek
De STUIM coach maakt gebruik van verschillende bewezen effectieve methoden, van cognitieve therapie en R.E.T. tot N.L.P., Body Mind Language en Valued Based Transformation, om snel en gemakkelijk tot een optimale oplossing te komen.

En… om nog verder in beweging te komen, neemt de STUIM coach u regelmatig mee het bos in om u te coachen tijdens het wandelen.

Neem contact op

met STUIM dan kunnen wij bespreken of wij ook iets voor jouw persoonlijke coaching kunnen betekenen.