Wibo Langeveld en Ron Haanschoten hebben ruime ervaring in het begeleiden van organisaties en medewerkers die het maximale willen bereiken voor hun organisatie, hun team of hunzelf.

Ron en Wibo zijn ook eigenaar van:

  • de Appsotheek: het bedrijf dat producten en diensten ontwikkelt op het gebied van E-health. De AfsprakenApp is in meer dan 300 praktijken geïmplementeerd om de zorg efficiënter en effectiever te krijgen.

Stuim maakt gebruik van:

  • Pas maar Toe Performing: een Performance Management app om de juiste mensen in de juiste praktijken te krijgen. Het wervings-en selectieproces en de beoordelingscycli zijn geborgd in een Performance App. Hierdoor kan een missie van een bedrijf gekoppeld worden aan de leer- en ontwikkeldoelen van de zorgprofessional. Kwaliteit van zorg en continuïteit van de praktijk zal verbeteren.

Neem contact op

met STUIM dan kunnen wij bespreken of wij ook iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Wibo Langeveld

Coach & trainer, bedrijfskundige

“STUIM helpt lichaam en geest zichzelf te genezen!”

Wibo gelooft dat STUIM niemand geneest. De menselijke geest is – net als het lichaam – een indrukwekkende ‘overlevingsmachine’, met een verrassend herstelvermogen. Gezond verstand is dus normaal. Als iemand mentaal uit balans is en uit zichzelf niet beter wordt, vinden wij dat vreemd. Dan onderzoeken wij waarom dat niet gebeurt: ‘wat staat hier het normale genezingsproces in de weg?’ STUIM geneest dus niemand, maar kan wel helpen de belemmeringen voor zelfgenezing weg te nemen en de eigen hulpbronnen verder in te zetten.

Een coach is niet meer dan een mogelijk-maker. Omgevingsfactoren helpen daarbij, daarom zet Wibo regelmatig wandelcoaching in om de coachee in beweging te zetten. Wandel jij binnenkort mee?

Ron Haanschoten

Fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en bedrijfskundige.

Ron is voorzitter van Het Gezonde Net en betrokken bij landelijke ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Hiernaast is Ron als lead auditor HKZ-Iso 9001 bij KIWA werkzaam geweest. Ron heeft veel fysiotherapiepraktijken geauditeerd op Plusnivo en Beheersnivo.

Ron begeleidt al meer dan 20 jaar zorgpraktijken op het gebied van kwaliteit en ondernemen. Mensen helpen is zijn belangrijkste drijfveer in zijn zakelijk leven, dus ook zorgondernemers.

De noodzakelijke transitie van zorgverlener naar zorgondernemer is meer dan een knop omzetten. Het vergt veel van de praktijkeigenaar en de medewerkers. Ron kan u helpen om de omslag naar zorgondernemer te kunnen maken.

STUIM
voor jouw organisatie

STUIM
voor jouw team

STUIM
voor jou