Teamcoaching

Het loopt niet lekker op de afdeling. Mensen mopperen, de werksfeer is niet goed. De productiviteit neemt af en het ziekteverzuim neemt toe. Het kost de leidinggevenden steeds meer energie om de medewerkers te motiveren en in beweging te houden.

Vaak is al van alles geprobeerd, maar niet zelden zijn de leidinggevenden te veel deel van het probleem (en dus ook van de oplossing) geworden om nog voldoende afstand te kunnen nemen. Vreemde ogen dwingen: STUIM helpt.

Wat doet STUIM?
Het geheim van STUIM is de combinatie van onze ervaring en uw expertise. Wij hebben al heel wat bedrijven geholpen nieuwe energiebronnen aan te boren en jij kent jouw bedrijf en jouw mensen beter dan wie ook. Wij weten niet tevoren alle antwoorden weten – iedere situatie is anders. Geen standaardoplossingen. We gaan samen met jou op zoek naar nieuwe energiebronnen in jouw bedrijf en de medewerkers.

Vragen en antwoorden
Welke bouwstenen zijn al aanwezig zijn voor een optimaal presterend team? Waar zit de kracht van het bedrijf en waar zijn de energiebronnen van de mensen die er werken? En vooral: hoe brengen we die bij elkaar, zodat werknemers en bedrijf weer gaan stuimen?

Optimalisatieplan
Na de eerste inventarisatie maakt stuim een optimalisatieplan en een investeringsoverzicht. Na goedkeuring gaan we aan de slag.

Resultaat
Het gewenste resultaat van de teamcoaching leggen we vooraf vast. Van stuim mag je verwachten dat de teams beter met elkaar communiceren en intensiever gaan samenwerken. Dat medewerkers weer energie in hun werk steken en dat zij elkaar gaan coachen om de verbetering vast te houden. Ook de betrokkenheid en collegialiteit neemt toe. Gevolg? Betere bedrijfsresultaten in een prettiger werksfeer – wat wil je nog meer?

Neem contact op

met STUIM dan kunnen wij bespreken of wij ook iets voor jouw team kunnen betekenen.